Työsuhdepyöräksi sähköpyörä

Leasing-sopimuksella

Työsuhdepyörä tuo etuja niin työnantajalle kuin työntekijälle

Mitä jos työntekijälläsi olisi mahdollisuus valita käyttöönsä joko työsuhdeauto tai -pyörä? Sähköpyörä on tehokas tapa motivoida henkilökuntaa pitämään huolta kunnostaan. Se edistää hyvinvointia ja auttaa työssäjaksamista. Sähköpyörän kuntoa kohottavat ominaisuudet ja kuormittavuus ovat lähellä tavallista pyöräilyä. Sähköpyörä on lisäksi ekologinen ja edullinen vaihtoehto tarjottavaksi työntekijälle työsuhdeauton rinnalle. 

 

Työsuhdepyörä toimii samalla periaatteella kuin työsuhdeauto. Työsuhdepyörä tuo lukuisia etuja niin työnantajalle kuin työntekijälle. Työsuhdepyöräksi voi valita mieleisensä pyörän kattavasta valikoimasta. Työnantaja maksaa Työsuhdepyörän leasing-vuokran, ja työntekijän maksettavaksi jää laskennallinen osa pyörän verotusarvosta.

 

Laajat mallistot eri sähköpyörämalleista ja -merkeistä

Me välitämme useita sähköpyörämerkkejä, kuten mm. Apache, Ghost, Haibike, Koga, Nishiki, Tunturi ja Winora. Sähköpyörävalikoima kasvaa jatkuvasti, ja jokaiselle löytyy varmasti sekä ajomukavuuksiltaan että ulkonäöltään sopiva pyörä. Valikoimamme sisältää erilaisia pyörämalleja niin maastoon, kuin kaupunkiin sekä maantielle. 

 

Leasing-sopimusten rahoitusvaihtoehdot

Me tarjoamme yritysasiakkaillemme osamaksurahoitus- ja rahoitusleasing vaihtoehtoja. 

 

Osamaksurahoitus on järkevä vaihtoehto silloin, kun yrityksesi haluaa omistaa pyörät ja kuitenkin maksaa kaupan maksuerissä. Sähköpolkupyörä toimii rahoituksen vakuutena eikä muita lisävakuuksia tarvita.

 

Rahoitusleasing on sähköpolkupyörän pitkäaikaista vuokraamista. Se soveltuu erityisen hyvin sähköpyörien rahoittamiseen silloin kun haluat pitää kalustosi ajantasaisena ja et halua omistaa pyöriä vuokrakauden jälkeen. Tarjottava kuukausivuokra ei sisällä sähköpolkupyörien huolto- tai muita käyttökustannuksia.

Jouni 0400 199 066

Timo 044 5331 531

Maahantuoja ja jälleenmyyjä

Sähköpyöräkauppa.com 

Finland Oy


Kaltimontie 5

80100 Joensuu

Avoinna

MA - PE 

10 - 17

LA - SU 

Suljettu

Google maps

OTA YHTEYTTÄ

logo_white_transparent.png

SEURAA MEITÄ

Maksuvaihtoehdot

VERKKOKAUPPA

APACHE JÄLLEENMYYJÄT

© 2020 Sähköpyöräkauppa.com Finland Oy

 All rights reserved.